Kulit bermasalah dan nampak kusam?
Tiada masa untuk jaga kulit wajah?
Malu wajah nampak tua dari usia?

Tampil Lebih Yakin, Kulit Anjal, Gebu & Licin 5 Tahun Lebih Muda Dengan Hanya Satu Rutin Kulit Ini!

Look Natural & Lebih Berkeyakinan Untuk Keluar Rumah, Ke Pejabat & Berjumpa Sesiapa Sahaja.

Masalah kulit wajah buatkan anda stress dan hilang keyakinan diri nak keluar rumah, pergi pejabat atau jumpa sesiapa sahaja?

Mesti masalah ini yang sedang membelenggu anda:

Jeragat & Kulit Kusam

Parut Jerawat

Kulit Sensitif

Kulit Berminyak

Dah macam-macam skincare anda cuba tapi… masih tak dapat kulit yang sihat, cantik & flawless.

Anda mungkin selalu terdedah dengan pencemaran yang berlaku di sekitar anda tanpa anda ketahuinya.

Ye la kan, sebagai wanita bekerjaya mana mungkin anda akan sentiasa duduk dirumah sahaja. 

Jika anda seorang yang bekerja dalam ruangan berhawa dingin dalam tempoh yang lama,kulit akan menjadi kering, kasar,sentitif dan mempercepatkan proses penuaan terutama pada kulit wajah dan leher.

Keadaan ini lebih teruk bagi individu yang tidur dalam bilik berhawa dingin selepas sepanjang hari bekerja di pejabat yang sejuk.

Masalah kulit yang tidak diatasi dengan segera akan menyumbang kepada masalah kulit yang lebih buruk pada masa akan datang, jadi bertindaklah segera!

Ada beberapa punca yang menyebabkan terjadinya masalah pada kulit wajah anda?

JERAWAT

Jerawat yang sering tumbuh pada bahagian hidung, kening dan pipi adalah disebabkan minyak berlebihan yang terhasil pada bahagian tersebut.

Jika jerawat yang tumbuh pada bahagian dagu, rahang dan bawah pipi pula adalah disebabkan hormon yang tidak seimbang atau penggunaan telefon bimbit. Macam pelikkan? walaupun telefon bimbit nampak bersih tetapi bakteria yang tidak terlihat melekat pada telefon boleh merosakkan kulit wajah anda.

KULIT SENSITIF

Salah satu punca kulit anda menjadi sensitif adalah persekitaran yang yang tidak begitu baik seperti persekitaran kerja yang terdedah dengan suhu yang terlalu sejuk atau panas. . Mungkin ada diantara kita yang terlepas pandang perkara ni. Sudahnya skincare demi skincare dicuba untuk memulihkan masalah kulit yang sensitif.

Gaya pemakanan yang tidak dijaga seperti makanan yang berminyak, minuman manis dan kafein. Banyak amalkan pemakanan yang lebih sihat dan air masak.

JERAGAT DAN KULIT KUSAM

Secara kasarnya sel kulit mati adalah punca kepada masalah jeragat dan kulit kusam. Punca-punca yang lain adalah disebabkan diet yang tidak teratur, kesan dari sinar UV kerana sering berada diluar rumah, kurang rehat dan kesan sampingan dari penggunaan kosmetik terdahulu.

KULIT BERMINYAK

Jika anda nak tahu minyak yang terhasil pada kulit muka fungsinya adalah untuk melindungi kulit wajah anda dari kotoran dan habuk. Akan tetapi jika minyak yang terhasil secara berlebihan akan menyebabkan liang pori tersumbat dan seterusnya jerawat akan terhasil di kulit wajah anda.

Ianya juga boleh terhasil disebabkan pengambilan berlebihan makanan yang berminyak dan berlemak. Hormon yang tidak seimbang, kerap terdedah di tempat yang panas dan terbuka dan juga genetik dari keluarga.

Kajian juga menyatakan hanya 10% sahaja punca masalah kulit dari FACTOR GENETIC (INTRINSIC). Manakala baki 90% pula berpunca dari masalah gaya hidup, pemakanan, persekitaran dan juga penggunaan produk kosmetik.

Nampak tak yang terakhir sekali tu, sejarah penggunaan produk kosmetik pun memainkan peranan kepada masalah kulit wajah.

Jadi sangat penting untuk memilih produk kosmetik yang terbaik. Banyak faktorkan yang menyumbang kepada masalah kulit wajah, jadi penjagaan kulit wajah sangat penting jika anda ambil berat tentangnya.

Ini dia 1 produk utama yang bakal buatkan kulit anda lebih sihat, cantik & flawless sampai ramai tegur dan tertanya-tanya apa rahsia anda.

Nak jumpa orang, pergi ofis dan juga meeting mesti nak nampak flawless kan….

MEMPERKENALKAN
NK AGE-REVERSE

Produk hasil penyelidikan, 99% bahan semulajadi, terbukti berkesan dan diiktiraf antarabangsa

GOLD MEDAL : MTE 2020

GOLD MEDAL : PECIPTA’17

SEMI GRAND AWARD : PECIPTA’17

LABTESTED CERTIFIED

LABTESTED CERTIFIED

BAGAIMANA NK AGE-REVERSE BANTU PULIHKAN KULIT WAJAH ANDA?

NK AGE-REVERSE akan membersihkan pori & kulit wajah anda dari minyak, kotoran, sel-sel kulit mati serta bakteria.

Bila pori & kulit wajah anda bersih, barulah ia lebih mudah untuk membentuk sel-sel baru.

NK AGE-REVERSE juga akan meresap ke dalam kulit 10 kali ganda dari mana-mana produk skincare yang lain kerana saiz molekul yang ultra nipis (50nm-100nm).

Dengan 5 ramuan terbaik ini menyebabkan NK AGE-REVERSE sangat istimewa.

Bee Venom

Natural box yang akan membuatkan kulit wajah anda nampak lebih muda dan berseri. Melancarkan peredaran darah dan bee venom juga mengandungi “anti-inflammatory” bertindak untuk menghalang kerosakan kulit.

Nano-Micelle Technology

Bertindak secara efektif ke dalam lapisan dan sel-sel dalam kulit. Kadar penyerapan Nano-Micelle 10x kali lebih efektif berbanding jenama lain.

Essential Oil Extract

Berfungsi mengurangkan garis halus dan juga melembut serta mencerahkan kulit wajah anda.

Roselle Extract

Membaiki warna kulit tidak sekata, hiperpigmentasi, jeragat dan juga perubahan warna kulit.

Tsubaki Extract

Berfungsi sebagai agent pelembab kulit dan dapat menanggalkan makeup anda dengan mudah. Kaya dengan zat-zat penting seperti Zink, Kalsium, Mangan, Asid Linoleik, Palmitic dan Omega-6. Ianya juga bertindak sebagai anti penuaan.

Hyaluronic Acid

Mengekalkan kelembapan kulit, mengelakkan kulit jadi kering, mengurangkan kedut dan garis, mencerahkan kulit dan juga mengurangkan parut dan jeragat.

Semua bahan-bahan dibuat secara semulajadi untuk merawat masalah kulit wajah anda

BAGAIMANA NK AGE-REVERSE BANTU PULIHKAN KULIT WAJAH ANDA?

Selamat dan terbukti secara saintifik.

Ya, NK AGE-REVERSE telah melalui proses pensijilan LAB TEST oleh Bioeconemy Corporation secara terperinci dan telah dinilai sebagai produk yang selamat untuk digunakan.

Jika anda nak tahu, NK AGE-REVERSE juga bukanlah produk OEM yang di “rebrand” semula, tetapi telah melalui proses penyelidikan yang panjang selama 11 tahun dalam kajian R&D Nano Tech.

Kajian ini diketuai oleh Founder NK AGE-REVERSE sendiri iaitu Prof. Madya Dr Siti Hamidah binti Mohd Setapar seorang pensyarah di Malaysia – Japan International Institute of Technology (MJIIT) UTM dan merupakan penyelidik di Centre of Lipid Engineering Applied Research (CLEAR) UTM bersama sekumpulan penyelidik dan mereka juga memilik PHD dan juga pakar dalam bidang masing-masing di Universiti Teknologi Malaysia (UTM).

Apa kata mereka?

Ya, sudah tentu ada yang gembira dengan perubahan yang mereka alami sendiri selepas menggunakan NK AGE-REVERSE

BAGAIMANA NAK DAPATKAN NK AGE-REVERSE?

Sudah pasti anda tak sabar nak miliki kulit yang sihat dan berseri. Berilah ruang dan peluang kepada diri anda untuk rasai sendiri perubahan pada masalah kulit wajah anda untuk jangka masa panjang dengan pelaburan bermula pada harga RM119 sahaja.

Lebih 5 ribu pengguna telah dapat kesan yang positif selepas mereka menggunakan NK AGE-REVERSE. Anda akan jadi yang seterusnya?

Nak jimat dan dapatkan kesan yang berganda, dapatkan sekarang combo set terbaik kami.

COMBO A

RM 415
  •  
Best Seller
  • 1x AGE-REVERSE CLEANSER
  • 1x AGE-REVERSE SUNSCREEN
  • 1x ENERGY MIST MOISTURISER

COMBO B

RM 318
  •  
Must have
  • 1x AGE-REVERSE CLEANSER
  • 1x AGE-REVERSE SUNSCREEN

COMBO C

RM 246
  •  
  • 1x AGE-REVERSE CLEANSER
  • 1x ENERGY MIST MOISTURISER

SINGLE SET

RM 149
  •  
  • 1x AGE-REVERSE CLEANSER
BONUS TAMBAHAN

Support group bersama founder

Layak untuk cabutan bertuah dalam sesi live bersama founder

Layak mendapat diskaun 10% untuk belian seterusnya

dan juga...

Free Shipping untuk Semenanjung Malaysia
(kecuali COD)

Perlu atau tidak anda cuba NK AGE-REVERSE?

Pilihan 1: DAPATKAN KULIT WAJAH IDAMAN ANDA

Dengan menggunakan NK AGE-REVERSE yang terbukti membantu ramai wanita memilik wajah yang bebas masalah kulit dan yang paling penting produk yang diiktiraf oleh pakar.

Pilihan 2: TANGGUH DAN TANGGUH KAN LAGI

Abaikan NK AGE-REVERSE dan teruskan guna produk lain tanpa anda tahu kesan sampingan yang akan datang.

Sekarang giliran anda pula, so jangan tunggu-tunggu lagi. Dapatkan sekarang NK AGE-REVERSE sementara masih lagi pada harga PROMOSI sekarang juga. Kalau kulit wajah dah cantik, pakai tudung apa-apapun tetap nampak berseri…. Rakan-rakan puji,suami apatah lagi…

Soal Jawab Lazim

Produk NK Age Reverse adalah hasil kajian sekumpulan penyelidik dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) yang diketuai oleh Profesor Madya Dr. Siti Hamidah. Produk ini telah menjalani pelbagai ujian dan kajian serta mendapat pengiktirafan dari dalam dan luar negara.

Ianya terbukti berkesan dan selamat, menggunakan bahan-bahan yang ekslusif dan berkualiti tinggi. Anda boleh gunakannya tanpa ragu-ragu.

Untuk penggunaan 2 kali sehari, NK Age Reverse Cleanser boleh bertahan sehingga dua bulan. 

NK AR Cleanser diperkaya bahan aktif yang merawat sel kulit dari dalam, penggunaan yang kerap akan mendedahkan bahan aktif yang lebih lama pada kulit dan ianya baik untuk sel kulit anda kerana lebih banyak bahan aktif semulajadi yang meresap kedalam sel-sel kulit dan berupaya memberikan kesan yang lebih cepat.

Produk NK AR menggunakan Sodium Methyl Cocoyl Taurate (SMCT) yang merupakan biosurfactant daripada kelapa dan tidak memberi kesan merengsa (irritating) pada kulit. 

Menurut hasil kajian, untuk kesan yang optimum, AR Cleanser hendaklah dibiarkan selama 3-5 minit sebelum dibilas dengan air untuk mendapatkan penyerapan yang maksimum.

Kebanyakan produk, anda dinasihatkan untuk menunggu tempoh penangguhan selama 3-7 hari sebelum menggunakan produk yang lain.

Tetapi tidak untuk NK Age Reverse, anda boleh terus gunakan dan dapatkan hasil positif seawal minggu pertama penggunaan.

 Kandungan bahan NK Age Reverse adalah daripada bahan semulajadi, ianya sesuai untuk semua jenis kulit dan lapisan umur.

Lab Tested adalah sijil pengiktirafan yang mana produk kosmetik bebas dari bahan terlarang yang disahkan oleh Bioeconomy Malaysia.

Terdapat 3 langkah untuk mendapatkan Pengiktirafan Lab Tested

Produk kosmetik dan penjagaan diri menjalani ujian makmal

Produk dinilai untuk bahan terlarang

Produk yang disahkan dilabelkan dengan logo “Lab Tested”

Copyright © 2022 NK | Web designed by AF

Shopping cart

0