Soal Jawab Lazim

Produk NK Age Reverse adalah hasil kajian sekumpulan penyelidik dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) yang diketuai oleh Profesor Madya Dr. Siti Hamidah. Produk ini telah menjalani pelbagai ujian dan kajian serta mendapat pengiktirafan dari dalam dan luar negara.

Ianya terbukti berkesan dan selamat, menggunakan bahan-bahan yang ekslusif dan berkualiti tinggi. Anda boleh gunakannya tanpa ragu-ragu.

Untuk penggunaan 2 kali sehari, NK Age Reverse Cleanser boleh bertahan sehingga dua bulan. 

NK AR Cleanser diperkaya bahan aktif yang merawat sel kulit dari dalam, penggunaan yang kerap akan mendedahkan bahan aktif yang lebih lama pada kulit dan ianya baik untuk sel kulit anda kerana lebih banyak bahan aktif semulajadi yang meresap kedalam sel-sel kulit dan berupaya memberikan kesan yang lebih cepat.

Produk NK AR menggunakan Sodium Methyl Cocoyl Taurate (SMCT) yang merupakan biosurfactant daripada kelapa dan tidak memberi kesan merengsa (irritating) pada kulit. 

Menurut hasil kajian, untuk kesan yang optimum, AR Cleanser hendaklah dibiarkan selama 3-5 minit sebelum dibilas dengan air untuk mendapatkan penyerapan yang maksimum.

Kebanyakan produk, anda dinasihatkan untuk menunggu tempoh penangguhan selama 3-7 hari sebelum menggunakan produk yang lain.

Tetapi tidak untuk NK Age Reverse, anda boleh terus gunakan dan dapatkan hasil positif seawal minggu pertama penggunaan.

 Kandungan bahan NK Age Reverse adalah daripada bahan semulajadi, ianya sesuai untuk semua jenis kulit dan lapisan umur.

Lab Tested adalah sijil pengiktirafan yang mana produk kosmetik bebas dari bahan terlarang yang disahkan oleh Bioeconomy Malaysia.

Terdapat 3 langkah untuk mendapatkan Pengiktirafan Lab Tested

Produk kosmetik dan penjagaan diri menjalani ujian makmal

Produk dinilai untuk bahan terlarang

Produk yang disahkan dilabelkan dengan logo “Lab Tested”

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping